Onze Yoga vakanties

Laat je inspireren en opladen door onze uitstekende yoga lessen, de prachtige rode zee, de pure woestijn, de natuur, en de lieve mensen die hier wonen en werken. Hieronder volgt een uitgebreide omschrijving van onze yoga reis.

Let op: Huidig reis-schema is niet bijgewerkt ivm tijdelijk uitstellen van alle reizen. We zijn er zeker van dat als de tijd rijp is: we weer van start kunnen gaan ! Als je hier vragen over hebt: email gerust.

De April/mei reis gaat ook door. Indien je vlucht niet perfect aansluit op de start datum regelen we voor je een voordelige verlenging! Wij geven aan de vroegboekers maar liefst minimaal 50 euro korting per reis. Per yoga vakantie staan de extra's en voorwaarden beschreven.

Onze actuele reizen

van tot Accommodatie prijs  
15-02-2013 22-02-2013 Over het verblijf € 777,00 Lees meer...
18-10-2013 25-10-2013 Over het verblijf € 777,00 Lees meer...
25-04-2014 02-05-2014 Over het verblijf € 777,00 Lees meer...

Rode-zee Egypte uitzicht kamelen woestijn egypte

Yoga vakantie aan de rode zee

Voel jouw levenskracht en vitaliteit met de dag toenemen dankzij de persoonlijke begeleiding van onze bekwame yoga docent Juliette, de bijzondere extra aerial yoga workshop en de heerlijke en bijzondere energie van de natuur en de mensen in de south sinai, rode zee van Egypte. Wij bieden een zeer rijk gevuld en compleet yoga vakantiepakket aan op een prachtige locatie !

yoga-vakantie rode-zee en sinai woestijnontspannen in de zon

Tijdens de 8-daagse yoga reis verblijf je in door ons persoonlijk geselecteerde verblijfsarrangement. Deze accommodatie betreft een klein en smaakvol yoga resort met een unieke rustige baai direct aan de rode-zee.

 • In totaal krijg je maar liefst 12 yoga lessen van onze docenten. De yoga lessen vinden 's ochtends en 's avonds plaats.
 • Yoga-stijlen: Ashtanga-vinyasa, met ondersteunende Iyengar & Hatha yoga technieken.
 • Inclusief de extra en unieke yoga feature: 1 gratis aerial yoga workshop van Juliette! Mocht je de aerial yoga lessen willen voortzetten, dan kan dit bij Juliette in Rotterdam.
 • Inclusief de onvergetelijke speciale woestijn yoga trip met Bedoeïenen diner in de woestijn. Indien het seizoen het toelaat: met de mogelijkheid tot overnachting.
 • Inclusief verblijf op basis van superior met sea-view 2 persoonskamer. (1 persoons kan ook op aanvraag)
 • Inclusief zowel ontbijt als diner.
 • Deze yoga vakantie kun je optioneel ipv voor 8 dagen, ook voor 10 dagen boeken in overleg!
 • Vroegboekers ontvangen minimaal 50 Euro korting!
 • Datum Vroegboek kortingen is circa uiterlijk tot 2 maanden voor de reisdatum.

Kortom: een reis boeken bij Yoga Vakantie = een compleet verzorgde vakantie met vele extra's en een unieke aerial yoga workshop!

Yoga Studio en Docenten

De  yoga studio bevindt zich vlak bij de koraalkust van de sinai woestijn en rode zee bij het meest rustige en pittoresque gedeelte van deze bijzondere kustlijn.

Onze begeleiding is zeer vakkundig: onze vak-docenten hebben een lange staat van dienst en zijn geregistreerd bij de ‘International Yoga Alliance’ beroepsgroep. Daarnaast is Juliette Dormaar (hoofd-docent) afgestudeerd danstherapeute (BA) en heeft ze daarnaast als acrobatisch professional en choreograaf meer dan 10 jaar werkervaring: www.flyingartwork.nl & www.yogartschool.nl

We hebben ook persoonlijke contacten met duikinstructeurs in Dahab en onze Egyptische & Bedoeïen contacten aldaar. Anwar, teamlid van Yoga Vakantie, spreekt zowel Nederlands, Engels als Arabisch. Ook voor vragen omtrent prijs/kwaliteit en betrouwbaarheid van extra toeristische uitstapjes kun je goed terecht bij Anwar en Juliette. 

Excursies en activiteiten

Wij bieden yoga vakanties aan waarbij alle noodzakelijke dingen voor je geregeld zijn, terwijl je daarnaast genoeg vrije tijd en mogelijkheden overhoudt om extra activitieten of excursies te doen. Bijvoorbeeld:

 • duiken, snorkelen, surfen, sinai-woestijn bezoeken, boot-trips, of andere excursies.
 • tijdens onze yoga vakantie is het ook mogelijk om je in te schrijven voor een welverdiende Shiatsu, sportmassage of een Reiki behandeling voor zeer scherpe prijs.

Voor meer informatie, zie: over Egypte & Sinai

Vakantie uitbreiden

Het is mogelijk om je verblijf uit te breiden naar 10 dagen ipv 8 dagen: mits je op tijd het registratieformulier invult.

Dus als je nog wat langer wil nagenieten van deze heerlijke belevenissen of nog wat extra excursies/trips en yoga er aan wil plakken: be our guest !

Heb je nog vragen: neem gerust contact met ons op of ga direct door naar het boeken van een yoga reis.