Getting there

Handige reis tips voor de vlucht die je zelf moet boeken

How to get there: reis & vlieg- advies:

Wij adviseren je op tijd te boeken en te vliegen met een directe lijn naar Sharm El Sheik.

Niet alleen is dat kosten technisch beter. Je reis-uren zullen ook aanzienlijk verminderen en je bent dan niet afhankelijk van mogelijke transfers vertragingen en dergelijke. Ook kom je dan natuurlijk een stuk uitgeruster aan.

Op Sharm-airport pikken we je op en brengen we je met onze mini-bus in ca 1 1/2 uur reizen naar plaats van bestemming waar we je met open armen zullen ontvangen. (deze retour transfer kost ca 40 eu.p.p bij minimaal 2 pers en max 5 pers).  Nadat je bij ons geboekt hebt krijg je verdere details en contact informatie.

TIPS waar je vliegtickets het beste kan boeken:

Het goedkoopste is tot nu toe Transavia. Daarnaast kan je ook prima tickets boeken bij onder andere: Egyptair, cheaptickets.nl, Arkefly of vliegwinkel.nl .

In sommige gevallen kan het een uitkomst zijn om bij weinig beschikbare vluchten 2 enkele reizen te boeken.

Desnoods vlieg je op Cairo. En zal je of met een bus (busreis van circa 8 uur) of met een binnenlandse vlucht (korte reis van ca 1 ½ uur) naar Sharm EL Sheikh komen. Je bent zelf verantwoordleijk voor het correct organiseren van je (vlieg)reis.

Als je wil, helpen we je met mogelijke datum aanpassing mbt de aankomst dag. (zolang het eerder is en niet later.)

Zeer belangrijke Advies:

Registreer je reis bij ons zo spoedig mogelijk. Dat is niet alleen voor ons prettig maar vooral voor jou kosten besparend. Zodat jij een scherpere prijs kan krijgen voor je vlieg-ticket.

Ook is voor de kwaliteit van de vakantie het deelnemers aantal in principe beperkt to maximaal 10 deelnemers. In kliene groepen krijg je maximaal aandacht van ons. Dus op tijd is: goedkoper en zo ben je verzekerd van een plekje in onze vakantie met voldoende aandacht en ruimte voor alle bijzondere yoga lessen, activiteiten en workshops.

Voor de Kerst bijvoorbeeld gaan de reizen al heel snel. Zowel bij ons als bij de vlieg maatschappijen is dit natuurlijk een hoog-seizoen.

Daarom biedt Yogavakantie ook een extra service aan:

Mocht je bijv in December (na je registratie) niet op de exacte datum kunnen aankomen ivm beschikbaarheid vluchten: maar wel bijv 2 dagen eerder : mail ons dan z.s.m en geef aan wanneer je aankomt.

Service: Wij boeken dan indien mogelijk 1 of 2 extra nachten in een accomodatie die beschikbaar is en die in de buurt ligt van onze yogavakantie.

De meerprijs valt dan mee omdat het programma met de exclusieve yoga lessen en dergelijke nog niet is begonnen. En deze ‘heenweg’ service doen wij gratis om onze klanten tegemoet te komen.

Kosten voor deze extra sevice van ons zullen we na beschikbaarheid van de betreffende accomodatie en voordat we boeken direct met je communiceren.