accomodatie yoga-shala

uitzicht van zwembad

uitzicht van dak terras

Onze accommodatie

Yoga Vakantie heeft een prachtige, intieme, kleinschalig yoga-resort geselecteerd aan een prachtige baai in south-sinai aan de rode zee. Dit yoga-resort voldoet aan onze hoge eisen. Onze yoga-shala bevindt zich direct aan een rustige baai aan de heerlijke rode-zee.

Voor onze accomodatie geldt: de gastvrijheid, verzorging en hygiëne is in de door ons geselecteerde accomodatie uitstekend. En net zo belangrijk: de sfeer en positieve levensenergie van de plek is duidelijk merkbaar. Onze accommodatie ligt direct aan zee. Het is een knus en tegelijk stijlvol yoga-shala en familie hotel met ruime kamers en eigen badkamer.

Hier een filmpje van wat impressies o.a van onze unieke woestijn excursie die erbij zit in begrepen:

Yoga Vakantie steunt duurzaam toerisme in Egypte

Wij stimuleren de lokale economie door bewust zaken te doen met de locals of gemengd management. Vaak wordt er alleen zaken gedaan met buitenlanders die de resorts volledig bezitten en al hun medewerkers uit het buitenland halen of lokale medewerkers inzetten die zeer slecht betaald of behandeld worden.

Hier doen wij principieel niet aan mee en dus werken wij alleen samen met organisaties en bedrijven die op een respectvolle wijze met hun stafmedewerkers omgaan. Deze bedrijven worden meestal gerund door de locals of zogenaamde 'mixed-marriages'. Onze yoga-shala is zelfs eigendom van de plaatselijke Bedoeïenen, wat vrij uniek is.

Een nieuw tijdperk begint hier in Egypte na 30 jaar dictatuur. Wij zijn zeer onder de indruk van hoe de mensen hier over hun leven en toekomstverwachtingen praten. Dus steun de lokale economie en de wederopbouw van Egypte door een vakantie te boeken waar de lokale bevolking daadwerkelijk iets aan overhoudt!

Het gebied rondom de Rode Zee is volledig veilig. Dit wordt ondersteund door het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

We hebben tevens een lokale gids tot onze beschikking die voor u op prettige wijze excursies kan aanbieden tegen eerlijke prijzen. Dit mede dankzij onze contacten in Egypte.

Lees meer over het verblijf of boek jouw unieke yoga reis!

kamer suite superior